• news_bg

Pehea e koho ai i ka chandelier pono?

Aia nā ala e koho ai i kahi chandelier: ʻo ke kiʻekiʻe o ka hoʻokuʻu ʻana, ke kukui, nā mea a me ke ʻano o ka puʻupuʻu pono e koho pono ʻia, i ʻole e hōʻoluʻolu i ka ʻālohilohi.Ke kiʻekiʻe o ka droplight makemake kūpono.ʻO ka māmā māmā a me kaʻoluʻolu e kōkua i ka launa pū me ka lewa o ka leʻaleʻa, kaʻike leʻaleʻa e hoʻemi i ke kaumaha o ka maka, ma nāʻano likeʻole a hiki i ka manawa ke hālāwai i nā pono'ē aʻe.No laila, ʻo ke kukui e noho ana i loko o kahi lumi noho i hana ʻia i ke kuleana o ka loaʻa ʻana o kekahi akamai i ke kāne ma ke koho koho.

kukui kukui1

Hoʻopili pololei ke ʻano o ka droplight i ke ʻano o ka lumi noho holoʻokoʻa.Me metala hoʻonani, aniani hoʻonani, ka droplight o Europa aina amorous manaʻo o grandeur laau Chinese hale aliʻi ipukukui type kukui a me ka ipukukui mea waiwai lāhui 'ono, me Iapana i ka okoa kala ke aniani i loko o ka synthesis o droplight mea nani a oluolu, bead pale kukui. a me nā kukui e hāʻawi i ke kanaka i ka manaʻo me ka hauʻoli, nani, nani, a me ka lana ʻana i ka lole palupalu, i hana ʻia mai ke kapuahi silika droplight palupalu nani maikaʻi mehana.

1, shape a me ka papa e koho i ka lumi hoʻonani kukui a me nā ipukukui e noonoo i ka lokahi o ka lumi lumi lewa, akā, e hooikaika no ka nani, a me ka hooikaika ana no ka nani.ʻO ka lumi noho ka mua o ka ʻohana, ʻo ke kukui ka hana maʻamau o ka hoʻopiʻi ʻana i ka naʻau i hōʻike ʻole ʻia iā ʻoe a ʻike ʻole ʻia he ʻuʻuku liʻiliʻi, ʻoi aku ka nani o ke kanaka e ʻae aku i ke kipa ʻana i ka nui o ke kaumaha noʻonoʻo. hāmama nā lima a me nā wāwae.ʻO ke ʻano o nā kukui a me nā kukui o ka hoʻonani ʻana i ka lumi noho o ke koho a kūʻai aku i nā kikoʻī i ke ʻano a me ka mahalo o ka papa i ka mālamalama o ka lumi noho nui ʻaʻole hiki ke ʻeleʻele ke kino nui ʻaʻole wale, ʻaʻole hiki ke hoʻolohilohi i nā maka, ke liʻiliʻi ka lumi noho ke kanaka, hiki ke hiki. e hoopau i ke kukui o ke kino nui, e wehe hou i ke kukui paia.

kukui kukui2

2, hiki i nā kukui kūloko ke hoʻohana i nā kukui papahele, nā kukui pā, a me nā mea ʻē aʻe, hiki i ka hopena o ka hoʻohana a me ka mea hoʻonani ke hoʻokō i nā koi kūpono.E nānā i ka TV a me ka leʻaleʻa heluhelu i ke kukui papahele o ka pou kiʻekiʻe o ke koho a kūʻai aku i nā lole, ʻo ke ʻano o nā kukui a me nā kukui o ka hoʻonani ʻana o ka lumi noho e koho ai a kūʻai aku i nā kikoʻī i loko o ka mahalo kūloko kūloko, ke nānā ʻana i ka TV a me ka heluhelu ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka huli. ʻAʻole hiki ke hoʻomālamalama wale ʻia ke kukui kupapaʻu, ke kukui papahele hāmama, a hiki nō ke hoʻokuʻu i kahi kaiapuni i mea halcyon a hoʻomaʻemaʻe.

3, hiki ke hoʻohana ʻia ke kukui holoʻokoʻa o ka lumi lumi e kūʻai aku i nā kukui hoʻonaninani a me nā kukui i loko o ke kukui holoʻokoʻa, i hoʻokomo pinepine ʻia i waenakonu o ka hale i hoʻokahi poʻo a i ʻole ka chandelier lōʻihi e like me ke kukui nui, ka lumi lumi hoʻonaninani. Hiki i nā kukui a me nā kukui ke hana i kahi ʻano kūpaʻa a me ka lokomaikaʻi, mehana a mehana, i loaʻa i nā malihini ke ʻano kūpono o ka hoʻi ʻana i ko lākou home.

A. Inā hoʻohana ʻia i loko o kahi lumi noho kanaka, ʻo ke kukui kū o ka lumi noho lumi, ua hāʻawi mua ʻia ke kukui pākaukau me ka hoʻonani ʻana, ʻo ka moe kolohe ka mea kōkua e hana i kahi hoʻolālā.ʻO ke kukui kū, ʻo ke kukui pākaukau ka mea hoʻomālamalama kōkua e pili ana i kēlā me kēia wahi, e hoʻomaʻamaʻa a hoʻopaʻa ʻia ka hoʻonohonoho ʻana, ʻaʻole kūpono ke hoʻohālike ʻana i nā kukui ʻokoʻa a me nā kukui.

B. Inā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke keʻena, kūpono ke hoʻohana ʻana i ʻekolu a ʻelima mau pahu kukui kukui, a i ʻole kahi kukui pōʻai nui, i ʻike ʻia ka nani o ka lumi noho.Akā, ʻaʻole maikaʻi ka hoʻohana ʻana i ke kukui kulu e pili pono ana i ka mālamalama i lalo, a pono e hana i kahi o luna e loaʻa kekahi ʻōlinolino, i mea e hōʻemi ai i ka ʻokoʻa o ka ʻokoʻa.

C. inā haʻahaʻa ka lumi, hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻomoʻi i ka kukui dome a me ke kukui papahele, no laila e lilo ia i mea ola a lokomaikaʻi, ʻo ka lumi noho ka manaʻo o nā terminology civilization, kukui papahele ma ka ʻaoʻao o ka sofa, ka papa ʻaoʻao sofa me kahi hana hoʻonaninani. kukui, ai ole ia ma ka paia kokoke i ka lalo kukui paia, penei, i kūloko kukui 'aʻole wale heluhelu, akā, i ka loaʻa i ka malihini kamaʻilio ua hoʻohui i ka cordial a harmonious lewa.

ʻO nā chandelier kristal nani me ke ʻano ʻEulopa kiʻekiʻe.|Nā mea hana Kina